Se gandeste oare Keo la nunta deja?

Alexandra Pavel, alias Misty, este femeia care a reuşit performanţa de a destrăma cuplul Andreea Bălan – Keo, care a supravieţuit vreme de opt ani.

vedete-misty-03_ca02e4264f

Cântăreaţa devenită vedetă abia după ce s-a aflat că a fost amanta artistului nu se poate bucura în voie de bărbatul rămas liber ca pasărea cerului. Asta, întrucât Keo nu este dispus nicidecum să-şi oficializeze relaţia cu ea.

Merge singur la Geneva

El a recunoscut, în premieră pentru Libertatea, că s-a mai văzut cu Misty, dar şi că nu-l bate gândul să ajungă cu ea în faţa altarului: “M-am mai văzut cu Alexandra. Dar să mă însor cu ea? Nici vorbă. E o prostie să se vehiculeze aşa ceva”.

Mai mult, artistul a dat de înţeles, voalat, că îl mai “chinuie” amintirile cu Andreea şi că, în astfel de momente, preferă să compună şi să muncească. În plus, intenţionează să “fugă”, pentru câteva zile, departe de tot scandalul care parcă nu se mai sfârşeşte.

“Tot ce pot să spun este că în momentul de faţă încerc să mă concentrez strict pe partea profesională. Muncesc cât mai mult posibil, ca să nu mă pierd în gânduri neplăcute. Săptămâna viitoare voi pleca pentru câteva zile la Geneva, la părinţii mei. Singur. Tot ce s-a întâmplat în ultimele luni m-a stresat foarte mult, mai ales presiunea mediatică, şi doresc să-mi iau câteva zile de vacanţă, departe de tot”, a mai spus Keo.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *