Țigări și gazolină confiscate de polițiști de la un bărbat de 38 de ani 

contrabanda_tigari_082f8df1baPolițiștii Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului au depistat în flagrant, la data de 25 iunie a.c., pe DJ 241 din comuna Motoșeni, un bărbat de 38 de ani, din localitate, în timp ce transporta cu un autoturism, 60 de litri de gazolină și 70 de pachete de țigări, de proveniență Ucraina, fără documente legale de provenineță.

În urma cercetărilor, polițiștii au mai identificat și ridicat de la bărbatul în cauză, încă 16 recipienți din plastic, în care se afla cantitatea de 320 de litri de gazolină.

De asemenea, bărbatul a predat polițiștilor nouă pachete de țigări, de aceeași proveniență, expuse spre comercializare într-un magazin din comuna Motoșeni, unde soția sa este vânzătoare.

Polițiștii au ridicat întreaga cantitate de gazolină, precum și cele 79 de pachete de țigări și continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și a tuturor participanților în vederea luării măsurilor legale.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *