Fun

Contul de Facebook l-a bagat pe un hot in arest

fb_icon_325x325Un barbat din Minnesota a fost arestat dupa ce si-a lasat contul de Facebook deschis pe calculatorul proprietarului casei pe care o jefuia.”Acesta este primul caz din Dakota in care un presupus hot isi lasa profilul de Facebook deschis” a declarat Monica Jensen, purtator de cuvant al politiei.

Potrivit plangerii penale, un localnic a chemat politia dupa ce si-a gasit casa in dezordine si usa de la intrare descuiata. De asemenea, proprietarul a vazut ca profilul de Facebook al lui Nicholas Wig era deschis pe computerul sau. Acesta a furat bani, carduri de credit, un set de chei si un ceas, noteaza metro.co.uk

In aceeasi zi, acesta l-a recunoscut pe hot pe strada si l-a reclamat la politie, care l-au gasit pe Wig purtand ceasul furat. 

Nicholas Wig a recunoscut ca a intrat in casa, si-a schimbat hainele ude de la ploaie si s-a logat pe Facebook, uitand ulterior sa isi inchida profilul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *