Vezi aici prin ce metoda neortodoxa scapa Andreea Mantea de amenda

Andreea Mantea nu este chiar cea mai bună şoferiţă din lume, aşa că, din când în când, e trasă pe dreapta de poliţişti şi mustrată. Ca prin minune, ea reuşeşte de fiecare dată să scape fără amendă.

andreea-mantea-243080l

În urmă cu ceva timp, bruneta mărturisea că reuşeşte mereu să-i îndulcească pe oamenii legii cu ajutorul genelor ei false. Aşa a făcut şi zilele trecute, când a fost oprită în trafic pentru că a depăşit viteza. Mantea nu s-a pierdut cu firea, a dat frumos din gene, iar poliţistul a lăsat-o să scape doar cu o mustrare.

Mantea

 

Asta nu a fost însă tot. Pentru a-i mulţumi, ea i-a făcut o poză şi le-a rătat şi prietenilor virtuali cine a scăpat-o pe amendă. Rămâne acum de văzut cum vor reacţiona superiorii poliţistului atunci când vor afla…

media_140342722938356200

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *