Tomer inca se gandeste la Zavoranca

Chiar dacă e singură, statut de care e mulţumită, Oana Zăvoranu nu duce deloc lispă de admiratori. Mai vechi sau mai noi.

OanaZ6

Bruneta a avut parte de o surpriză de propoţii de ziua ei de naştere. Tomer, studentul israelian de 25 de ani care a făcut o pasiune nebună pentru ea, i-a făcut o declaraţie de dragoste şi a organizat un mică petrecere la ea acasă.

„Iubire,nu stiu ce as putea sa ti doresc mai mult decât ai deja…sa te simti iubita si sa intelegi ce rol important ai in viața mea…as vrea sa ne sărbătorim in fiecare ani ziua ta impreuna si restul de momente si petrecere importante in viața noastră …Te iubescc si inca o data Happy Birthday„, i-a transmis el cu ocazia implinirii a 41 de ani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *