Pokerul i-a distrus viata lui Catalin Crisan

La doar 46 de ani, Cătălin Crişan a încheiat deja două mariaje. Cântăreţul s-a separat de Alina Cupşa, cea de-a doua soţie încă din toamna anului trecut, însă anunţul l-a făcut joi. Surse din anturajul solistului susţin că motivul despărţirii îl reprezintă datoriile acumulate de Crişan la jocurile de noroc.

vedete-crisan-01_486d6d082d

A şocat în 2009, când a anunţat că divorţează de Lucia Bubulac după 14 ani. A şocat iar, când, la nici un an distanţă, s-a logodit la Ierusalim cu Alina Cupşa, pe care a luat-o de soţie în vara lui 2011. Iar acum, după ce a postat pe Facebook un anunţ scurt şi sec, că revine la burlăcie, iar şi-a lăsat fanii fără grai: “Dragi prieteni, din noiembrie 2013, eu şi Alina am decis să ne sepăram vieţile. E un divorţ de comun acord şi vom avea amândoi grijă de cea mică”, a scris Cătălin.

Dacă solistul vrea să bage sub preş motivul despărţirii, apropiaţi de-ai lui susţin că patima lui pentru jocurile de noroc a determinat- o pe Alina să pună capăt mariajului, deşi, aparent, ei formau un cuplu fericit şi împlinit, cu atât mai mult cu cât aveau şi o fetiţă, pe Lara Maria (un an şi jumătate). În urmă cu mai bine doi ani, Crişan recunoştea public că îi place să joace poker, că a pierdut, dar şi că a câştigat sume frumuşele, însă şi faptul că a făcut câteva nopţi albe la masa de joc. Între timp, de la jocul alături de prieteni, prin apartamente, cântăreţul a progresat, ajungând să-şi încerce norocul şi prin cazinouri. Doar că, aici, a acumulat datorii mari, de câteva mii de euro, ajungând adesea să joace şi pe datorie.

«Nu-l mai vreau înapoi!»

Vestea divorţului fostului ei soţ a lăsat-o rece pe Lucia Bubulac, prima doamnă Crişan: “Nici nu mă bucur, nici nu mă întristez. Nu am ce comenta în ceea ce-l priveşte”, a declarat Lucia pentru Libertatea. Şi cei doi copii ai solistului, Raris (10 ani) şi Daria (14 ani), au aflat că tatăl lor divorţează. Întrebată dacă micuţii i-au sugerat o împăcare cu el, Lucia a fost foarte tranşantă: “Nu le-a trecut prin cap aşa ceva şi nici nu se pune problema, nu-l mai vreau înapoi”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *