Andreea Balan inca se tine bine. A fost aleasa de FHM printre cele mai sexy femei din Romania

În cadrul unei petreceri organizate de FHM România, Andreea Bălan a ocupat locul cinci în topul celor mai sexy femei din România şi, cum era şi normal, se laudă cu acest lucru.

andreea_balan_fhm_bb71b515a7

Cântăreaţa a postat pe Facebook o imagine din cadrul evenimentului în care a fost premiată. Ea ţine în mână cu mândrie premiul, dar şi un buchet cu flori.

„Mulţumesc mult FHM! Locul 5 în top 100 cele mai frumoase femei!”, a scris Andreea Bălan pe reţeaua de socializare unde a primit peste zece mii de like-uri în o oră de la postare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *