O noua nunta in showbiz? Oana Zavoranua fost ceruta de nevasta

Fără îndoială, Tomer Rehanian, studentul de la Stomatologie mai mic cu aproximativ 12 ani decât ea, este topit după fosta şi actuala sa iubită, Oana Zăvoranu, cu care ba se ceartă, ba se împacă. Israelianul a făcut pasul cel mare şi a cerut-o de nevastă chiar de ziua ei, când i-a împărtăşit marea lui dorinţă de a-i fi alături pentru totdeauna, la bine şi la greu. Doar că Oana nu a sărit de bucurie şi nu a spus “Da” pe nerăsuflate.

MG_4396a_02_478bb7f7a8_wk

Din contră. După căsnicia eşuată cu Pepe, fostul ei soţ, artista suflă acum şi-n iaurt când este vorba să ia o decizie aşa de importantă. Astfel, ea i-a dat de înţeles amorezului său că nu este cazul să se mărite din nou şi i-a cerut timp pentru a se cunoaşte mai bine unul pe celălalt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *