Vesti groaznice pentru Pervesul de pe Targu Ocna! Va fi dat afara din casa

Celebrul Pervers de pe Targu Ocna risca sa fie dat afara din propria casa in care locuieste alaturi de alti 20 de membri ai familiei sale. Totul intr-un spatiu de doar 65 de m patrati. In afara faptului ca cei 21 de oameni stau ingramaditi intr-un spatiu atat de mic, se pare ca familia este si extrem de galagioasa si isi deranjeaza vecinii de cartier.

media_140302479659930900

Vecinii sunt satui de vesnicele scandaluri si au inceput chiar sa stranga semnaturi pentru a depune o plangere pentru evacuarea familiei buclucase. 

Perversul de pe Targu Ocna a ajuns celebru tot dupa o altercatie in cartier la care a fost nevoie de interventia autoritatilor si la care a asistat chiar si presa, moment in care el a dat o declaratie ce a ramas in istorie: „Mi-au dat de m-au julit”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *