Lovitura de gratie data celor de la Pro tv. Chefii de la Masterchef se vor muta la Antena 1

Este oficial! Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu au încetat orice fel de colaborare cu Pro TV, acolo unde au fost juraţi la show-ul culinar de mare succes „Masterchef”.

copertaPR_ab7ce45974

Cei trei s-au mutat la Antena 1, unde vor realiza emisiunea „Hell’s Kitchen” (n.r. Iadul bucătarilor”).

Ei sunt gata să dezvăluie publicului ce se ascunde de fapt în bucătăria unui restaurant şi să îi fiarbă la foc mic pe toţi cei care vor intra în această super competiţie.

“Tot ceea ce aţi văzut până acum a fost floare la ureche. În această toamnă vom dezlănţui Infernul Bucătarilor şi asta pentru că un Chef adevărat trebuie să fie mai mult decât un bucătar desăvârşit, trebuie să aibă un caracter puternic, să fie un lider înnăscut, asta este ceea ce căutăm noi acum”, a declarat Chef Sorin Bontea.

“Dacă până acum aveaţi impresia că suntem duri, staţi să vedeţi ce urmează de acum încolo! Bucătăria unui restaurant nu este deloc o joacă, iar de asta vă veţi convinge în această toamnă. Este un câmp de luptă, unde cel mai bun şi cel mai puternic câştigă” spune Chef Cătălin Scărlătescu.

“Hell’s Kitchen înseamnă o evoluţie în cariera mea. Este cel mai tare format de cooking din întreaga lume, este produs de o echipă nemaipomenită, aşa că mă bucur foarte tare să fac parte din acest proiect. În bucătărie este ca în armată, iar din toamnă îmi veţi da dreptate urmărind acest show. James Joyce spunea în “Ulise”: “Dumnezeu a creat mâncarea, iar Diavolul a creat bucătarii!”. Toamna aceasta la Antena 1 se va dezlănţui Iadul Bucătarilor”, a declarat Chef Florin Dumitrescu.

„Hell’s Kitchen” este unul dintre cele mai de succes show-uri culinare din lume. A fost produs în peste 50 de ţări, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic şi China şi s-a bucurat de aprecierea publicului telespectator.

Creatorul formatului „Hell’s Kitchen” este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi chefi din întreaga lume.

Noul show de la Antena 1 este adresat tuturor pasionaţilor de cooking şi bucătarilor profesionişti, aspiranţi la titlul de Chef. Cei selectaţi să intre în această competiţie, vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor trebui să gătească. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la tot felul de probe eliminatorii. Înscrierile pentru preselecţiile Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor au început deja. Cei care sunt gata să intre în lupta gastronomică se pot înscrie pe casting.a1.ro.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *