Natalia Mateut a fost condamnata la inchisoare pentru clonare de carduri

Veste devastatoare pentru Natalia Mateuţ! Fiica lui Dorin Mateuţ a fost condamnată la o lună de închisoare de Curtea din Amsterdam pentru ca a făcut cumpărături de peste 100.000 de euro cu mai multe carduri clonate.

1383553449d8677d4f

Fiica lui Dorin Mateuţ a fost condamnată la o lună de închisoare de Curtea din Amsterdam pentru ca a făcut cumpărături de peste 100.000 de euro cu mai multe carduri clonate.

natalia mateut 03062014

Magistrații olandezi au reținut numai o parte dintre faptele Nataliai Mateuț. Acum, fiica fostului dinamovist trebuie să restituie sumele pentru care a folosit cardurile false, dar să se prezinte și pentru executarea pedepsei la un penitenciar din Olanda.

naty

Natalia Mateuţ a fost reţinută la 2 aprilie 2011 chiar la ieşirea dintr-un magazin de lux din Olanda. Tânăra ar fi folosit cu intenţie mijloace de plată despre care ştia că sunt false în timpul unei vacanţe de o săptămână la Amsterdam. Potrivit poliției olandeze, ea era împreună cu alte trei persoane care fac parte dintr-un grup de falsificatori de carduri.

natalia-mateut-8

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *