Fun

BOR a bagat in teste noua agheasma lavabila. Dupa primele rezultate, se pregateste productia in masa

Biserica Ortodoxa Romana continua perfectionarea tehnologica a produselor proprii pentru o eficienta cat mai buna si profit cat mai ridicat, dupa cum declara inginerii teologi care au lucrat din greu la incantatiile pentru a realiza noua agheasma. Acest nou sortiment se vrea a fi o versiune premium a agheasmei cu care ne-am obisnuit.

Expertii din departamentul de marketing al B.O.R. sustin ca este o schimbare de care biserica avea nevoie deoarece interesul pentru agheasma a crescut mai greu in ultimul timp, noua reteta aducand un aer fresh printre credinciosi. Si chiar este fresh datorita ingredientelor care au fost schimbate. Astfel, pe langa plictisitorul busuioc cu care ne-am obisnuit, din noua apa sfintita se vor simti arome de menta si o planta surpriza, spun preotii, care te va duce mai usor spre dumnezeu, dandu-ti diferite „filme”.

O alta caracteristica aparte este si lavabilitatea acesteia, mult mai ridicata, pentru o mai buna prindere de pereti, mai ales aplicata folosind un trafalet, dupa cum ne exemplifica chiar conducatorul bisericii romane, patriarhul Daniel, la sfintirea unui sediu de televiziune.

Targetul vor fi bineinteles persoanele instarite si institutiile mari, dispuse sa plateasca gros. „Am depus mult efort sa realizam noua agheasma. O sfintire va avea un efect  mult mai puternic si beneficiarul va fi vazut mult mai bine in ochii lui Dumnezeu, bineinteles totul se plateste, asadar si pretul se va simti. Trebuie sa traim si noi, sa platim oamenii care au transpirat din greu dar mai ales au pus suflet la compunerea noilor incantatii pentru a sfinti apa.”, a declarat Malarie Stavrositu, preot paroh.

646x404

646x404-3

646x404-2

646x404-1

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *