Afacerile lui Borcea merg struna, chiar daca e dupa gratii

Desi a primit 6 ani de inchisoare, lui Cristi Borcea ii merg in continuare afacerile! Fostul patron a lui Dinamo isi trage o sala de evenimente care le va concura serios pe celelalte din Bucuresti.

media_140257536096718200

Salile de evenimente din Bucuresti merg foarte bine, mai ales in sezonul nuntilor si botezurilor. Ca un afacerist priceput, Borcea s-a orientat bine si isi trage si el un ballroom in sectorul 6 din Capitala, intr-o zona unde este nevoie de astfel de locatii. Ei bine, chiar in curtea strandului Dambovita, pe care tot el il detine, dupa ce l-ar fi concesionat in 2010, asa cum presa a scris atunci, afaceristul isi construieste o cladire impunatoare unde bucurestenii vor merge la nunti, botezuri sau alte petreceri.

Interesant este faptul ca desi sefu’ este in inchisoare, constructia cladirii nu a stagnat, ba din contra, sala de evenimente prinde contur de la o zi la alta si este in grafic, avand ca data de finalizare 30 decembrie 2014, adica sfarsitul acestui an.

Fostul actionar al lui Dinamo are o avere estimata la 35 de milioane de euro, potrivit Topului Forbes. Principalele lui afaceri sunt in domeniul comertului cu GPL, dar detine si hoteluri restaurante si stranduri.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *