Annei Lesko nu ii pasa ca i se lasa sanii, este hotarata sa alapteze

Anna Lesko este, fără îndoială, o mamă-model. Spre deosebire de multe alte artiste care au evitat să-şi hrănească bebeluşii de la piept, basarabeanca nu a încercat încă laptele praf pentru micuţul Adam, băieţelul său de doar două luni.

vedete-anna-lesko_01_e783d43fd0

De mai bine de două luni, de când a devenit mămică, Anna Lesko simte din plin această experienţă. Artista a refuzat din start să angajeze o bonă care să o ajute cu creşterea bebeluşului, preferând să-şi împartă responsabilităţile doar cu iubitul său, Adrian Neniţă.

Astfel, amândoi schimbă pamperşi şi îi fac zilnic băiţă micuţului lor. În ciuda faptului că riscă să nu se mai poată mândri, pe viitor, cu nişte sâni frumoşi, basarabeanca îşi alăptează bebeluşul, iar atunci când este plecată la concerte, se mulge şi îi lasă pregătite biberoanele în frigider.

“Adam papă numai lapte de la mami şi ăsta e un lucru foarte bun. Nu-mi pasă acum de sâni, eu alăptez. Încă nu s-au lăsat, ba chiar sunt mari şi pufoşi”, a mărturisit cântăreaţa Anna Lesko pentru Libertatea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *