Criza i-a ovit din plin pe manelisti

Criza a lovit puternic şi în manelişti pentru că mesenii din restaurante abia dacă au cu ce să-şi plătească friptura şi vinul şi nu-şi mai permit să scoată şi alţi bani din buzunar pentru dedicaţii. Vali Vijelie, Adrian Copilul Minune, Liviu Guţă şi Jean de la Craiova sunt doar câteva dintre numele artiştilor pe care nu-i mai vezi prin localuri.

10-liviu-guta_be3f9a2f0a

Maneliştii refuză să mai cânte în restaurante sau în cramă deoarece, zic ei, nu se mai merită să atârne după şpaga pe dedicaţii, pentru că s-au dus vremurile când petrecăreţii îi îngropau în bani. Acum, abia dacă se duc acasă cu 100 sau 200 de lei pe seară. Doar fotbaliştii îşi mai permit luxul să le ofere câte 100 de euro, dar ei trec pragul localurilor tot mai rar: “Nu se mai fac bani ca înainte, lumea nu mai are, oamenii dau foarte puţin. Eu nu mai merg la restaurante, am foarte multe petreceri private, nunţi, botezuri, cânt cu inima, cât îmi dă omul, fiecare este mulţumit, dar cu şpaga pe dedicaţii nu mai este treabă”, ne-a spus Liviu Guţă, care primeşte la o petrecere în jur de 6.500 de euro.

Şi, la urma urmei, ce să mai caute prin cârciumi, din moment ce maneliştii se întorc cu sacul plin de bani de pe la nunţi şi petreceri private? De pildă, Vali Vijelie ia 12.000 de euro doar pentru un chef, Florin Salam, 10.000 de euro, Sorinel Puştiul, 7.500 de euro, Jean de la Craiova, 5.000 de euro. Dar mai lasă din preţ, dacă cineva îi vrea musai şi nu dispune de aceşti bani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *