Alesii din palament vor imunitate in trafic

Senatorii şi deputaţii sunt mai interesaţi de ceea ce se întâmplă cu şoferii lor decât de interesele românilor care i-au trimis în Parlament. Concret, prin birourile aleşilor din Casa Poporului se vorbeşte tot mai insistent despre elaborarea unei legi care să modifice Codul Rutier în favoarea lor. Astfel, maşinile Parlamentului în care se află senatori şi deputaţi vor putea depăşi limita legală de viteză fără ca aceşti conducători auto să fie sancţionaţi.

04-radar-03_c327908003

Parlamentarii vor ca şoferii lor să poată goni fără griji pe străzi, în aşa fel încât ei să ajungă în timp util acolo unde au treabă, fără să fie îngrijoraţi că vor fi prinşi de radar. “Cred că şi noi, parlamentarii, ar trebui să avem această facilitate pe care o au ceilalţi demnitari, adică să putem merge atunci când avem treabă prin Bucureşti, sau prin teritoriu, cu o viteză mai mare decât cea admisă de lege. Astfel, vom ajunge mereu la timp la destinaţie. Şoferii noştri spun că nu pot încălca legea întrucât rămân fără permis, adică fără pâine. Poliţia ar trebui să nu-i amendeze atunci când merg mai repede, dacă în maşină se află un senator sau un deputat”, spun aleşii care ticluiesc amendarea Codului Rutier.

«Abramburica», prinsă cu 150 km/oră

Lunile trecute, unul dintre şoferii Comisiei de Învăţământ din Senat a rămas fără permisul de conducere pentru trei luni, întrucât maşina al cărei şofer este a fost filmată pe poliţişti alergând cu peste 150 de kilometri la oră pe autostrada Bucureşti-Piteşti. În fapt, după cum ne-au spus surse din conducerea Senatului, la volan se afla senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, preşedinta comisiei, despre care se ştie că îşi conduce singură atât maşina personală, cât şi pe cea de la Parlament.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *