Chef Florin e om la casa lui. Maine se insoara

După ceremonia religioasă, cei doi oferi invitaţilor, la Buftea, o petrecere de zile mari, la care vor participa aproximativ 200 de persoane.

florin_dumitrescu_cristina_sima_989d5f8ada_0dd4d406c7

În pregătirile marelui eveniment au existat şi mici momente tensionate precum alegerea meniului sau costumul mirelui.

Pretentiosul jurat de la „MasterChef” nu vrea să îşi dezamăgească în niciun fel invitaţii, astfel că s-a ocupat de meniu până în cel mai mic detaliu. De pe masa nuntaşilor nu vor lipsi sărmăluţele, dar nici preparatele sofisticate.

În ceea ce priveşte cotumul, lucurile au fost mai complicate. Pentru că şi-a comandat un costum cu trei numere mai mic, a fost nevoit să facă mult sport ca să intre în el.

Săptămâna trecută, în preambulul marelui eveniment, chef Florin şi Cristina au prezentat-o oficial, întregii lumi, pe fiica lor, într-o şedinţă foto pentru VIVA!. Micuţa Ava Elisabeta va împlini un an pe 10 iunie, aşa că se poate spune că la nunta părinţilor ei va fi un prilej în plus de bucurie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *