Bianca Dragusanu primeste o mica avere sa fie asistenta lui Pepe

Bianca Drăguşanu se va afla, începând de astăzi, împreună cu toată echipa de la “Splash! Vedete la apă!”, într-un cantonament de două săptămâni în Bacău, unde vor începe filmările pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii-concurs.

vedete-bianca_C1K1895_02_f18ebb87c6

După o pauză de un an şi jumătate, de când a plecat de la “Un show păcătos”, Bianca Drăguşanu va fi din nou asistentă într-o emisiune TV.

Interzisă de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), care nu a permis ca roşcata să aibă un show la Antena Stars, din cauza scandalurilor în care a fost implicată, iată că fosta soţie a lui Victor Slav revine în forţă.

A intrat deja în cantonament

Ea va fi, alături de Roxana Ionescu, asistenta lui Pepe, cel care va prezenta şi cea de-a doua ediţie a concursului “Splash! Vedete la apă!”.

Începând de astăzi, Bianca se va afla într-un cantonament de două săptămâni, în Bacău, acolo unde vor începe filmările pentru emisiunea mai sus-menţionată, şi va primi un onorariu de 10.000 de euro.

Potrivit unei persoane apropiate roşcatei, cu câteva zile înaintea acestei deplasări, ea a colindat magazinele şi şi-a înnoit garderoba, nu de alta, dar întoarcerea sa pe sticlă va trebui să fie una spectaculoasă.

Printre cei 30 de concurenţi se află şi Daniela Crudu, fosta colegă şi prietenă a Biancăi. Astfel, cele două vor avea ocazia să se întâlnească zilnic şi să reînnoade “lanţul de iubire” ce s-a rupt odată cu divorţul roşcatei de Victor Slav.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *