O vedeta de la noi o acuza pe Bianca Dragusanu ca e inculta!

A trecut cu puţin peste 20 de ani, aşa că, spune el, nu este destul de matur pentru a se implica într-o relaţie serioasă. Adrian Ţuţu, primul câştigător al show-ului „Românii au talent”, este de o sinceritate dezarmantă atunci când vine vorba despre femei.

tutu

Astfel că, dacă soarta ar face ca el şi Bianca Drăguşanu să se afle faţă în faţă şi să fie nevoie să îi spună divei primele cuvinte care îi vin în minte, acelea ar fi: „Să pună mâna pe … carte”.

Într-o declaraţie acordată „ring”, tânărul are mesaje, deirecte sua indirecte, şi pentru alte VIP-uri de la noi.

Monicăi Gabor, de exemplu, i-ar cumpăra un bilet „doar dus” către Statele Unite. Dar nu aceeaşi atitudine ar avea-o faţă de Mihaela Rădulescu, pe care se pare că o apreciază, dacă ţinem cont că ei i-ar propune să apară în următorul lui videocplip.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *