Bahmuteanca si Prigoana s-au impacat la o bauta

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană nu mai ştiu nici ei dacă divorţează sau ba. Weekendul trecut, cei doi au fumat pipa păcii la o sticlă cu vin şi, când au terminat licoarea, au ajuns la concluzia că mai bine nu divorţează.

vedete-bahmu-prigoana_f0a327a1f5

Acum se ceartă, acum se-mpacă. Aşa sunt soţii Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană care, de 11 ani încoace, de când s-au luat cu acte, o ţin din divorţ în divorţ. Nu mai departe de luna trecută, cei doi au anunţat că vor să se separe legal. De data asta, definitiv. Dar iar s-au răzgândit după ce weekendul trecut s-au aşezat la masă să discute. Au udat conversaţia cu o sticlă de vin şi, la final, Prigoană a decretat: nu mai divorţează, chipurile pentru că nu mai găseşte certificatul de căsătorie prin casă. Fericită, nevasta l-a recompensat. I-a gătit pe săturate: supă cu găluşte, mâncare de mazăre, pulpe la cuptor, mâncărică de cartofi, asezonate cu murături şi cu salate. Acum, cei doi pun la cale o minivacanţă: “Merg cu copiii în vacanţă, că sunt pensionar. Nu am fost la tribunal să bag divorţ. Să divorţeze ea dacă vrea”, a declarat Prigoană pentru Libertatea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *