Fun

Un hotel de cinci stele din Romania s-a facut de cacao rau de tot. Mori de ras!

Limba engleză, deşi obligatorie pentru cei care lucrează în turism, este plină de capcane, iar Google Translate îi pune în încurcătură mare pe cei care cred că scapă uşor cu traducerile cuvintelor.

Aşa se face că turiştii unui hotel de cinci stele au primit la desert Rulouri cu Rahat. Însă traducerea în engleză a stârnit rumoare printre turiştii care nu înţelegeau româna, şi asta pentru că în loc de „turkish delight”, pe ecusonul respectiv scria: „Rolls with crap”.

Fotografia a fost răspândită cu repeziciune pe Facebook, şi nu e de mirare:

rolls-with-crap-253228

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *