Reghe desfiintat de jucatorii stelisti: „Este cel mai varza antrenor!”

Victor Piţurcă, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, a declarat vineri că “jucătorii de la Steaua sunt foarte fericiţi că Laurenţiu Reghecampf a plecat de la echipă”. Imediat, antrenorul tricolorilor, a primit drept răspuns un torent de invective din partea Anamariei Prodan, soţia fostului tehnician al campionilor, care l-a numit “dobitoc mic şi neînsemnat” şi “Oltcit expirat”.

mou-765x510

Spusele lui Piţurcă sunt confirmate de unul dintre titularii “roş-albaştrilor”, cu două amendamente: cel mai urât personaj în rândul jucătorilor nu era antrenorul, ci preparatorul fizic, iar “relaxarea” de acum este comparată cu cea din 2004, când din Ghencea a plecat chiar Victor Piţurcă.

Fotbaliştii se bucură cel mai mult că au scăpat de preparatorul fizic Thomas Neubert: “Făcea încălzire câte 40 de minute înaintea jocurilor. Iar la antrenamente făceam mult fizic, tactic, mai nimic. După care, gata, la duşuri”. Nici Reghe nu a lăsat o imagine prea bună foştilor săi elevi, chiar dacă sub conducerea sa echipa a câştigat ultimele două titluri, o Supercupă a României şi a jucat în grupele Ligii Campionilor. “Reghe nu ştie nimic tactic. Situaţia de acum poate fi comparată cu cea de după plecarea lui Victor Piţurcă. Atunci a venit Zenga, iar băieţii jucau doar ca să rămână italianul la echipă”, ne-a dezvăluit, sub protecţia anonimatului, un titular de la Steaua.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *