Rocsana Marcu s-a facut cat malu’. Nu mai arata deloc ca pe vremea cand poza in Playboy

Rocsana Marcu a uimit cu cea mai recentă apariţie a ei la un eveniment monden. Deşi nu a fost niciodată piele şi os, având un trup robust, vedeta nu mai este nici pe departe bomba sexy care poza în Playboy acum ceva ani.

RTEmagicC_rocsana_marcu01.jpg

Rocsana şi-a făcut apariţia la petrecerea Playboy de vineri seară, care a reunit câteva dintre cele mai tari apariţii din revista cu iepuraş, însă nu a impresionat la modul plăcut. Faţă de fotografiile cu care înnebunea bărbaţii acum ceva timp, vedeta a acumulat ceva kilograme în plus, iar asta se vede. Cu toate acestea, ea şi-a etalat picioarele, nu tocmai subţiri, într-o rochie extrem de scurtă, lăsând la vedere şi şuculiţele inestetice acumulate în zona taliei, a subraţului, dar şi a braţelor. Diferenţele sunt vizibile, mai ales că Rocsana ţine în mână una dintre fotografiile cu ea apărute în Playboy.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *