Florin Calinescu invarte sume mari. Vezi aici care este ultimul „tun” care l-a dat

Actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu ştie cum să facă bani. În plină criză, când localurile nu mai sunt la mare căutare, Călinescu nu se fereşte să investească în domeniul culinar.

10-VLAD4104_cf52286afd

Recent, el a achiziţionat un celebru local din zona Piaţa Presei Libere, pentru care a scos din buzunar în jur de 300.000 de euro, conform estimărilor specialiştilor din domeniul imobiliar.

Loc de “pelerinaj” pentru o serie de vedete, localul va fi demolat curând pentru ca, pe suprafaţa respectivă, actorul să ridice un restaurant construit după standardele sale.

În prezent, în palmaresul său de om de afaceri, Călinescu mai are un local în zona Tineretului, o prosperă firmă de optică şi una de imobiliare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *