Narcis Iustin Ianau a terminat liceul si vrea sa isi continue studiile in muzica

Băcăuanul Narcis Iustin Ianău (19 ani), devenit celebru după ce a câştigat locul al doilea la prima ediţie a emisiunii “Românii au talent”, a ieşit de pe băncile liceului şi, în sfârşit, se poate dedica marii lui pasiuni, muzica.

10-narcis-BANDA-la-fata_e325270d62

Narcis a absolvit Colegiul Naţional de Artă George Apostu din Bacău, iar marţi a participat împreună cu ceilalţi colegi la parada de defilare din centrul oraşului.

Seara, liceenii s-au distrat la balul de absolvire, Narcis lăsându- i pe toţi cu gura căscată când a început să cânte.

Solistul mai are de trecut un hop, este vorba despre bacalaureat, apoi, cu diploma în buzunar, va pleca din ţară pentru alte proicte legate de muzică: “Mi-aş dori să merg să studiez în Germania, dar dacă nu se va putea, mă voi duce la Conservator, în Cluj. Deocamdată sunt prins într- un proiect major şi, dacă acesta se va concretiza, voi fi nevoit să stau un an până voi da admiterea la facultate”, a declarat Ianău.

narcis2_0e2f79f47c

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *