Mihaela Radulescu se tine bine de tot si la 44 de ani. un pictorial incendiar pentru revista Unica

Mihaela Rădulescu a realizat o şedinţă foto foarte sexy pentru numărul de iunie al revistei Unica. Vedeta a schimbat mai multe ţinute şi arată trăznet.

mihaela_radulescu02

Mihaela a pozat pentru revista Unica în mai multe rochii şi purtând sandale şi pantofi care mai de care mai sexy. Ea a stat cuminte la mai multe sesiuni de machiaj şi a ascultat fără proteste indicaţiile fotografului Marius Bărăgan, care dorea să prindă cele mai reuşite ipostaze.

mihaela_radulescu03_01_2fc11de6f3

Imaginile filmate în timpul şedinţei foto nu demonstrează altceva decât că Mihaela este o profesionistă desăvârşită şi că se „încăpăţânează” să arate extrem de bine chiar dacă are 44 de ani.

mihaela_radulescu04

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *