In sfarsit soarele a venit si pe strada Biancai Dragusanu. Vara asta va prezenta o emisiune TV

Cea mai arzătoare dorinţă a Biancăi Drăguşanu s-a îndeplinit. Vedeta va fi în sfârşit prezentatoarea unei emisuni tv. Potrivit unor surse din trustul Intact, aceasta va fi gazda emisunii „Splash”! de la Antena 1, care urmeaza sa fie filmata la Bazinul Olimpic Bacau in curand.

bianca_emisiune_3c8e0c381e

Chiar dacă din punct de vedere sentimental lucrurile nu sunt prea roz pentru ea, Bianca Drăguşanu a făcut un pas important pentru cariera ei şi astfel i s-a îndeplinit şi una dintre cele mai mari dorinţe.

De la statutul de asistentă, roşcata a ajuns acum la cel de prezentatoare tv. Alături de Pepe, aceasta va fi gazda show-ului de vară „Splash”!

„Splash! Vedete la apă” va aduce, în curând, în fața telespectatorilor Antenei 1 peste 30 de vedete care se vor întrece într-un spectaculos concurs al săriturilor în apă. „Splash! Vedete la apă” le va oferi numeroaselor vedete care vor participa la show nu doar un motiv de distracție, ci și ocazia să-și depășească limitele.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *