E oficial! Mitea si Tonciu se casatoresc la anul

Desi a fost ceruta de nevasta in urma cu ceva timp, bruneta si Nicky Mitea nu reusisera pana acum sa si stabileasca o data pentru mult asteptata lor nunta.

media_139997066644859600

„La anul ma marit”, a declarat Tonciu la Antena Stars. Andreea si Nicky se vor cununa civil si religios in 2015, chiar de ziua ei.

Tatal vedetei de televiziune abia asteapta sa o vada maritata. „Imi doresc sa fiu socru mic, dar o sa mai dureze putin pana atunci”, a spus Razvan Tonciu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *