Victoria femeii cu barba de la eurovision prevesteste sfarsitul lumii. Crestinii sunt terifiati

Sub titlul „Eurovision 2014. Semnul ca sfarsitul a sosit”, site-ul pelerinortodox.ro explica de ce victoria Conchitei Wurst ar trebui sa ne ingrijoreze pe toti. Autorul articolului crede ca interpreta cu barba este „marea desfranata” din Babilon, personaj biblic care marcheaza inceputul Apocalipsei. „Si a venit unul din cei sapte ingeri, care aveau cele sapte cupe si a grait catre mine, zicand: Vino sa-ti arat judecata desfranatei celei mari, care sade pe ape multe. Cu care s-au desfranat imparatii pamantului si cei care locuiesc pe pamant s-au imbatat de vinul desfranarii. Si femeia era imbracata in purpura si in stofa stacojie si impodobita cu aur si cu pietre scumpe si cu margaritare, avand in mana un pahar de aur, plin de uranciunile si de necuratiile desfranarii ei. Iar pe fruntea ei era scris un nume tainic: Babilonul cel Mare, mama desfranatelor si a uraciunilor pamantului”.

media_139980832686223400

Legat de acest subiect, autorul articolului mai leaga cateva opinii ale unor mari slujitori ai bisericii, care au vorbit despre momentul in care oamenii vor ceda in fata ispitei si iar barbatii vor incepe sa se imbrace precum femeile.

„Sfantul Varlaam, mitropolit al moldovei 1632-1653: In vremurile din urma barbatii vor schimba obiceiul Dumnezeiesc al demnitatii lor si se vor acoperi cu straie femeiesti, iar femeile vor umbla precum barbatii.

Pr. Ilarion Argatu: La vremea de apoi, curvia va fi la drumul mare, în ziua mare fără nici un fel de ruşine;

Patriarhul Kirill: A avertizat guvernele occidentale asupra legalizarii casatoriilor homosexuale pe care le-a caracterizat ca fiind un semn al apropierii sfarsitului lumii;

Sf. Apostol Pavel: În vremurile din urmă oamenii vor fi iubitori de plăceri;

Sfantului Nil Athonitul: Cand se va apropia vremea venirii lui Antihrist, se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *