Simona Halep, finalista la Madrid

Simona a început perfect primul set și a dus scorul la 3-0, cu două breakuri, fără nicio emoție, iar rusoaica a apelat la antrenorul său pe care l-a chemat pe teren. Nu a fost însă de niciun folos, întrucât Simona și-a consolidat și cel de-al doilea break, a făcut 4-0, iar, în final, a învins în primul set cu 6-1.

h_51357172_0105fef717

Din păcate, setul doi a luat o cu totul altă turnură. Sharapova a făcut break încă din primul game al setului și reușit să-și adjudece până la urmă această manșă secundă, 6-2.

Setul decisiv a fost controlat, din nefericire, tot de rusoaică. Sharapova a greșit mult mai puțin decât în primul set și a câștigat cu 6-3 și acest al treilea set.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *