Connect-R si-a botezat fetita. Vezi aici primele poze

Zi mare pentru Connect-R! Fetita lui si a Mishei, Maya este crestinata astazi, iar la evenimentul ce se desfasoara la Biserica Sf Nicolae din Bucuresti, au fost invitati doar prieteni apropiati.

media_139980430821145300

Maya, care este vedeta zilei, spun apropiatii are pregatite mai multe tinute, o parte dintre ele pentru petrecerea ce va urma dupa ceremonia de la biserica.

Connect-R a venit la biserica imbracat in camasa albastra si in blugi, iar Misha intr-o rochita albastru cu alb. Maya este imbracata la fel ca mama ei.

media_139980438618089600

La un moment dat, Misha si Connect -R s-au imbratisat chiar in fata bisericii, iar gestul lor i-a impresionat pe toti cei prezenti.

La iesirea din biserica, micuta a plans la poza de grupi, insa a adormit imediat in bratele tatalui ei. Misha a avut griha sa-i aseze palariuta de pus a micutei si sa o fereasca de soare.

Printre invitatii de la biserica s-au aflat si Pepe si Vasile Muraru, colegi de jurizare cu Connect-R la Next Star.

media_139980441434034700

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *