Vezi aici ce fata frumoasa are „Garcea”

Ivona este o frumuseţe de fată la cei 15 ani ai săi şi a atras toate privirile la eveniment. Fiica lui Mugur Mihăescu, fostul comic devenit om de afaceri, a ajuns la premiera filmului ţinându-şi tatăl de mână. Deşi frumuşica adolescentă e la fel de glumeaţă şi de pusă pe şotii ca tatăl ei şi ştie poantele acestuia din emisiuni, ea nu este tentată de lumea filmului sau a teatrului.

mugur_mihaescu_fiica_953b35bbca_wk

„Eu nu vreau să fiu actriţă la fel ca tata. Şi nici tata nu vrea. Acum studiez la profil de biologie, dar pe viitor vreau să fac ASE-ul”, a declarat Ivona, care este eleva unui liceu de top din Bucureşti.

„#Selfie”, prima comedie cu şi despre tineri lansată în ultimii ani pe marile ecrane, are toate şansele să creeze isterie în rândul tinerilor aşa cum a făcut şi pelicula „Liceenii” la finele anilor ’80. Printre vedetele prezente la premieră se numără Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram, Amalia Enache, Oana Pellea, Smiley, Codin Maticiuc („Poponeţ”), Mircea Solcanu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *