Fun

Cel mai infocat fan a lui Gigi Becali a iesit pe strazi

Valul de simpatie populara pe care s-a ridicat Gigi Becali, de cand a devenit persoana publica si a aruncat cu bani in stanga si-n dreapta, prilejuieste si imagini memorabile cu fanii patronului stelist, aflat momentan la inchisoare.

media_139810341341444700

Zilele trecute, probabil cel mai mare sustinator al latifundiarului din Pipera a fost surprins in trafic de paparazzii WOWbiz.ro. Omul, posesor al unei antice Dacii 1310 break, alba, are numar de inmatriculare BCL, iar pentru cei care ar putea crede ca initialele sunt doar o coincidenta, si-a mai postat la vedere o placuta cu numele Becali, scris cu „y”, e drept!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *