Facebook a cumparat WhatsApp

b0pjcuntzee4hgg07zt84ayv5q37uttg-rr1v3xj2luFacebook continua sa se extinda prin achizitionarea WhatsApp pentru suma de 16 miliarde de dolari.

Facebook declara ca WhatsApp va continua sa functioneze independent si isi va pastra brandul, asfel ca cei 450 milioane de utilizatori dintre care 70% activi nu vor avea e suferit.

Zilnic comunitatea WhatsApp creste cu aproximativ 1 milion de utilizatori si numarul de mesaje trimise zilnic aproape depaseste numarul de SMS-uri de pe intreg globul.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *