Gafa de proportii pe Domo.ro! Tabletele Samsung Galaxy Tab 3 la pretul de 319 lei in loc de 1500

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 a avut pretul afisat pe site-ul magazinului de numai 319 lei desi pe alte site-uri se putea cumpara cu aproximativ 1500. Fiind unul dintre liderii de la noi in retailul de electronice, foarte multe comensi au fost plasate dar niciuna nefiind onorata.

screenshot_tableta_domo_51002300

Produsul a rămas ore bune pe site la acest preţ, iar numărul comenzilor a curs, mai ales că preţul la care poate fi achiziţionat produsul de pe alte site-uri variază între 1.500 şi 2.000 de lei.

În loc să îşi asume eroarea, mai ales că banii clienţilor care au achitat online au fost blocaţi de către bancă, Domo a ales calea cea mai uşoară.

“Stimate client, din cauza unei erori a sistemului, produsul comandat Tabletă Samsung T311 a fost afişat eronat, motiv pentru care suntem nevoiţi să anulăm toate comezile. Contravaloarea achitată va fi deblocată în cel mai scurt timp. Mulţumim pentru înţelegere, Echipa Domo”, se arată într-un mesaj trimis de către retailer clienţilor.

În 2010 o eroare asemănătoare a avut şi eMAG, când au fost plasate 248 de comenzi pentru laptop-uri ale căror preţuri erau de 130 de lei şi televizoare ale căror preţuri erau de 180 de lei, dar din respect pentru clienţi, retailerul a ales să onoreze comenzile pentru că utilizatorii nu aveau de unde să aibă la cunoştinţă eroarea apărut, iar vina aparţinea exclusiv magazinului.

Domo nu a ales nici măcar să ofere un discount pentru prejudiciul adus celor cu banii blocaţi de către bancă, strict din vina magazinului.

POZIŢIA OFICIALĂ A DOMO ÎN LEGĂTURĂ CU INCIDENTUL

“Într-adevăr în seara zilei de 29 ianuarie s-a produs o eroare în sistem care a dus la afişarea de informaţii eronate în pagina produsului Samsung Galaxy 3 Tab.

Domo nu încurajează practicile comerciale incorecte şi în cazul de faţă este vorba de o eroare regretabilă şi nu de o intentie de a influenta comportamentul consumatorului.

Produsul respectiv nu a beneficiat în niciun moment de reclamă sau promovare şi informaţia nu a fost afişata sub forma de oferta specială.

De aceea ne-am asigurat că pentru toate comenzile plasate au fost trimise răspunsuri intr-un timp foarte scurt, iar pentru comenzile unde s-a utilizat ca mijloc de plata cardul s-au făcut toate demersurile către băncile emitente pentru deblocarea sumelor.

Comunicarea ulterioara cu clientii se face la nivel individual astfel încât sa putem oferi răspunsuri cât mai relevante solicitarilor acestora.

Si pe această cale dorim să ne cerem scuze clienţilor pentru neplăcerile provocate şi să le mulţumim pentru întelegerea acestei situaţi”, au declarat cei de la Domo.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *