Connect-R a devenit tatic! Misha a nascut o fetita

„Glorie şi slavă Domnului Iisus!!!! Ea este Maya !!! Iubirea noastră !!!!!:)”, a scris, fericit, Connect-R, pe pagina personală de Facebook.

RTEmagicC_connect-r_fetita.jpg

Misha (22 de ani), soţia lui Connect-R a născut sâmbătă, pe cale naturală, după ce le-a dat emoţii tuturor de curând.

Ea a ajuns în urmă cu două zile la clinica unde urma să nască, crezând că i-a venit sorocul. A fost doar o alarmă falsă, după un control de rutină ea fiind trimisă acasă de medici. Până astăzi, când micuţa Maya a venit pe lume şi i-a făcut fericiţi pe cei doi părinţi.

Fotografia cu fetiţa, de pe pagina ofiicială a lui Connect-R, a strâns zeci de mii de Like-uri şi mii de comentarii cu urări, la scurt timp după ce a fost publicată.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *