Cercetat pentru port de armă albă și distrugere

170Polițiștii din comuna Letea Veche au fost sesizați la data de 24 ianuarie a.c. , de către un cetățean de 77 de ani, cu privire la faptul că i-au fost distruse mai multe geamuri de la o anexa a locuintei.

În baza sesizării polițiștii l-au depistat în scurt timp pe raza comunei pe G. Ciprian, de 29 de ani, care avea asupra sa un topor, de care s-a folosit pentru a sparge geamurile anexei.

Ca urmare a activitatii infractionale, G. Ciprian s-a ranit usor in cioburile de sticla, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru ingrijiri medicale.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunilor de port ilegal de arma albă în locuri publice si distrugere.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *