Club Kremlin a fost scos la vanzare!

In al 5-lea sezon de cand a fost inaugurat, cei de la Kremlin au pus lacatul pe usa si sunt hotarati sa vanda locatia.

In data de 22 ianuarie de pe pagina de facebook a clubul a fost postat anuntul urmator:

zzzkremlin

Cel mai probabil neintelegerile dintre patroni si parcursul slab din ultima perioada au dus la acest deznodamant, declinul incepand de la modernizarea din 2012, care, nu a adus schimbarea mult asteptata. De atunci la Kremlin fiind foarte putini cantareti cunoscuti invitati, fapt ce a facut ca publicul sa aleaga alte locatii noi deschise in Bacau.

Astazi a fost postat si anuntul vanzarii pe internet, pretul cerut fiind de 100.000 euro.

Club de lux - tocmai.ro

Cei mai fericiti la aflarea vestii se pare ca sunt cei de la Coco Caffe care spera ca petrecaretii sa migreze spre locatia lor si sa ii scoata din foame.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 Comments on “Club Kremlin a fost scos la vanzare!

  1. Asta e bomba : „Cei mai fericiti la aflarea vestii se pare ca sunt cei de la Coco Caffe care spera ca petrecaretii sa migreze spre locatia lor si sa ii scoata din foame.”

    =))

  2. Pingback: Deșteptarea se inspiră și din Steagul Roșu - Florin Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *