Sunt casatoriti de 25 de ani dar ea inca arata ca o pustoaica. Sotia lui Stallone, aparitie HOT la plaja

Sylvester Stallone se numara aprintre cei mai cunoscuti actori din filmele de actiune, dar putini stiu ca americanul iubeste de mai bine de 25 de ani aceeasi femeie.

sunt-casatoriti-de-25-de-ani-dar-ea-inca-arata-ca-o-pustoaica-sotia-lui-sylvester-stallone-aparitie-de

Actorul, care a devenit o adevarata legenda dupa rolurile din filme de actiune precum „Rocky” si „Rambo”, a fost eclipsat de aceasta data de frumoasa lui sotie, care a captat intreaga atentie a paparazzilor.

Desi a implinit 45 de ani, sotia lui Sly Stallone arata senzational. Jennifer Flavin si-a etalat formele de invidiat pe iaht, intr-un costum de baie negru peste care a purtat un maiou alb.

sunt-casatoriti-de-25-de-ani-dar-ea-inca-arata-ca-o-pustoaica-sotia-lui-sylvester-stallone-aparitie-de_2

Fost model, sotia lui Sly are un abdomen perfect sculptat si picioare tonifiate, fara urma de celulita, chiar daca a nascut trei copii. Ea si actorul de 67 de ani au trei fiice, Sofia Rose de 16 ani, Sistine Rose de 15 si Scarlet Rose de 11 ani.

Cei doi sunt impreuna de mai bine de 25 de ani si par la fel de indragostiti ca in prima zi.

sunt-casatoriti-de-25-de-ani-dar-ea-inca-arata-ca-o-pustoaica-sotia-lui-sylvester-stallone-aparitie-de_1

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *