Exclusiv! Ema Sechelariu s-a făcut și mai frumoasă, după o operație estetică și injecții cu botox

Ema (Emma), fiica defunctului Dumitru Sechelariu, și-a făcut un cadou de zile mari, la apropierea vârstei majoratului. Ea s-a afișat pe rețelele de socializare cu un nas nou-nouț și buze mai cărnoase, care-i sporesc trăsăturile moștenite de la părinți.

Imediat după operație, pe contul său de Facebook, a postat o fotografie, în care se văd și bandajele. Emma le-a confirmat prietenilor curioși că și-a făcut facelift „2 în 1”, inclusiv injecții cu botox.
Emma Sechelariu
Operația s-a desfășurat la finele anului trecut, iar recent, fiica fostului primar al Bacăului a postat pe Instagram rezultatul acesteia.
Ema Sechelariu operatie estetica
Noi credem că operația a reușit de minune, voi ce părere aveți?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5 Comments on “Exclusiv! Ema Sechelariu s-a făcut și mai frumoasă, după o operație estetică și injecții cu botox

  1. inteleg ca ati avut ceva cu tatal ei, dar chiar trebuie sa ii includeti si copiii defunctului in circul asta ?

  2. Pingback: Deșteptarea se inspiră și din Steagul Roșu - Florin Popescu

  3. Pingback: Acum un an - Florin Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *