Lionel Messi. Inca o tinuta inedita la gala decernarii „Balonului de Aur”

Chiar daca anul acesta nu a primit prestigiosul trofeu, Lionel Messi a venit imbracat cum ne-a obisnuit si in anii trecuti, el avand cea mai extravaganta tinuta dinte cei prezenti.

199372_199372_messi_la_costum

Câștigătorul Balonului de Aur în 2009, 2010, 2011 și 2012, Lionel Messi, a făcut din nou notă discordantă la gala decernării trofeului, la Zurich. Într-o mare de costume negre, elegante, argentinianul Barcelonei a venit îmbrăcat într-unul vișiniu, amintind de una din culorile echipei blaugrana (albastru-vișiniu).

Nu este pentru prima oară când Messi îi lasă pe toți cu gura căscată prin alegerile sale vestimentare. Și la precedentele trei ediții a venit cu costume „extravagante”. În schimb, în la ediția 2009 și la cea din 2008, costumele sale au fost destul de „clasice”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *