Afectata de divortul de Victor Slav, Bianca vrea sa plece din tara definitiv

Afectata serios de ultimele evenimente intamplate in viata sa si mai ales dupa ce a calcat stramb si Victor Slav este decis sa o paraseasca, frumoasa blonda se gandeste intens sa traiasca visul american. Ea intentioneaza sa plece in Statele Unite ale Americii pentru totdeauna.

vedete-bianca_C1K1895_08d44290b0

Sătulă de tot circul mediatic produs în jurul divorţului ei de Victor Slav, Bianca abia aşteaptă să redevină o femeie liberă de contract: “Nu cred că vrea cineva să trăiască în acest moment în locul meu. Nu pot ieşi din casă fără să fiu urmărită de paparazzi. Nu mai ştiu cum să reacţionez. Atunci când îi văd că vin spre mine o iau din instinct la fugă. Mi-este greu să trăiesc aşa. Mă gândesc tot mai serios să-mi iau bilet de avion doar dus. Vreau să-mi pun viaţa la punct aici şi să mă mut în Statele Unite, de unde să-mi coordonez afacerile din ţară. Cred că este cea mai bună alegere”, a declarat Bianca.

Se pare că divorţul dintre ea şi Victor este deja stabilit şi, cum în ciuda eforturilor ei nu mai există, în acest moment, cale de împăcare, soţul ei, ajutat de un amic, şi-a luat, zilele trecute, o parte din lucrurile pe care le avea în apartamentul Biancăi.

Îl înţelege pe Victor că nu o poate ierta

Cu toate acestea, ea speră ca relaţia dintre ei să rămână una de prietenie, cu atât mai mult cu cât roşcata a vrut ca soţul ei să păstreze cheia fostului lor cămin conjugal: “Suntem două persoane mature, putem stabili ca despărţirea dintre noi să fie civilizată. Recunosc că am greşit, însă orgoliul lui Victor este foarte mare şi înţeleg că nu mă poate ierta”, ne-a mai spus Bianca.

bianca_48_8971fa4d5f_wk

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *