Fotografia care i-a dat de gol! Bianca Dragusanu si Adrian Cristea in capitala Frantei

Escapada celor doi de la Paris a fost gandita cu atentie ca cei doi amorezi sa petreaca timpul impreuna in conditii de lux.

cristea-bianca_03_b2ea8a4ca8

Este binecunoscut faptul că Bianca Drăguşanu iubeşte să fie răsfăţată şi ţinută în puf, iar Adrian Cristea tocmai asta şi-a propus în weekend-ul pregătit pentru ea, la Paris. Deşi pe moment este liber de contract, „Prinţul” nu s-a uitat la bani şi a apelat la „rezerva” câştigurilor de până acum, la Steaua şi la Liege. Astfel, a închiriat o cameră la unul dintre cele mai scumpe hoteluri de lux din centrul Parisului, Intercontinental Paris (5 stele), amenajat într-un stil ce emană opulenţă: tavane înalte „brodate” cu stucaturi ondulate, coloane impozante, opere de artă agăţate pe pereţii preţioşi ai camerelor, ţesături din cele mai scumpe, aşezate cu grijă pe paturi.

Dacă nopţile fierbinţi ale scurtului weekend şi le-au consumat înr-un decor de vis, după-amiezile cei doi îndrăgostiţi le-au petrecut într-una din cafenele de la parterul hotelului de cinci stele. Este vorba despre Cafe de la Paix, declarat monument istoric în 1975 de guvernul francez şi care era locul preferat al unor scriitori celebri francezi, precum Emile Zola („Gervaise”, „Germinal”) sau Guy De Maupassant („Bel Ami”).

Cei care ajung aici nu ratează un cocktail pentru care acest restaurant este faimos în tot Parisul, Kir, care costă 12 euro un pahar (aproximativ 55 RON), dar şi „Millfeuille” de vanilie, o prăjitura franţuzească, care aici este cea mai gustoasă din capitala franceză.

Cum o astfel de escapadă nu trebuia să rămână nemarcată în memoria telefonului şi a fanilor, Cristea a insistat ca Bianca să-i facă o fotografie în Cafe de la Paix, pe care a postat-o imediat pe Facebook. Acesta a fost, de altfel, şi indiciul care l-a dat de gol pe „Prinţ”, demonstrând că a petrecut un weekend memorabil alături de Bianca în capitala Franţei.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *