Si-a expus fundul pe net! Vezi in articol despre cine e vorba

Una dintre cele mai frumoase si totodata una dintre cele mai dorite femei de la noi si-a pus pe net o poza care multi si-o doreau. Ea si-a pozat fesele perfect rotunde spre fericirea masculilor.

loredana-chivu_19_454d5d5517

Loredana Chivu, căci despre ea este vorba, este una dintre cele mai sexy asistente de emisiune din România. Conştientă de atuurile fizice, blondina postează fotografii în care îşi expune fie sânii, fie posteriorul ameţitor.

Îmbrăcată într-o peerche de boxeri verzi, cu un maiou minuscul, în aceeaşi nuanţă, Loredana s-a dus la toaletă şi şi-a făcut o fotografie în oglină, cu fesele bombate şi rotunde la vedere. Imaginea a încins rău de tot atmosfera pe Facebook, admiratorii virtuali ai „păcătoasei” copleşind-o cu tot felul de complimente.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *