Gaina batrana si morcovul tanar. Vedetele de la noi si-au tras parteneri mult mai tineri

Anda Adam si Ozana Barabancea se pare ca nu se multumesc cu putin. Ele si-au gasit linistea langa doi tinerei si, pentru ca dragostea nu are varsta, ei se iubesc ca niste adolescenti fara sa le pese de ce crede lumea.

anda-adam-iubit_920f1e0bf3

Când nimeni nu mai ştia dacă mai e sau nu cu Botezatu, Anda Adam a lămurit misterul printr-un simplu gest. Şi-a făcut o fotografie lângă bradul de Crăciun, alături de fotbalistul Cătălin Ţîră, abia trecut de vârsta majoratului. În primăvară, cei doi amorezi s-au despărţit din cauza reacţiei violente a mamei fotbalistului, care nu a văzut cu ochi buni relaţia dintre fiul ei şi celebra cântăreaţă cu 15 ani mai mare decât el. Şi, cum dragostea învinge mereu, cei doi au trecut peste prejudecăţi, s-au împăcat şi formează acum din nou un cuplu.

ozana_19_ff4ac04813

Ozana şi Dumitru, de 6 luni împreună

Nici Ozana Barabancea nu dă ascultare gurii lumii slobode. Fericită nevoie mare că a petrecut Crăciunul în compania iubiţelului de doar 22 de ani, ea a postat pe internet o fotografie cu ei îmbrăţişându- se pe drumul spre Poiana Braşov. Ozana şi Dumitru Botnaru, fost concurent la “X-Factor”, sunt împreună din vară.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *