Andreea Esca a prezentat stirile cu sfarcurile la vedere

Prezentatoarea stirilor de la Pro tv i-a lasat pe toti masca cand a prezentat stirile intr-o tinuta prin care se vedeau foarte clar sfarcurile intarite.

ESCA_05

Astăzi, Andreea a comis-o iar. De data aceasta, vedeta trustului din Pache Protopopescu nu a mai purtat nimic transparent, dar materialul fin al sacoului a trădat-o din nou.

Astfel că, în timp ce prezenta o ştire de interes naţional, prin bluza Andreei se iveau, indecente, sfârcurile. Însă acest mic amănunt nu a perturbat-o cu nimic pe Esca.

Despre ştirista Andreea Esca se ştie că este una dintre cele mai sobre apariţii de pe micul ecran. De 18 ani, ea prezintă ştirile de la ora 19.00 de la ProTV şi s-a remarcat nu doar prin pofesionalism, ci şi prin stilul vestimentar deosebit de elegant, dar deloc frapant.

Doar de o scurtă perioada, Andreea apare vinerea la ştiri cu mici schimbări de look. Vedeta foloseşte fie accesorii mai glamouroase, fie culori mai vii şi, de fiecare dată, aduce mici ajustări coafurii pe care a consacrat-o.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *