Andreea Mantea fara Photoshop. A innebunit multi barbati cu formele sale dar e plina de celulita pe picioare

Andreea Mantea a fost de-a lungul timpului contactata de multe firme de haine sau lenjerie intima pentru a promova produsele. Fiind dorita de multi barbati si invidiata de multe femei succesul a fost garantat, insa de fiecare data a avut nevoie de ajustari serioase in Photoshop.

media_138703921887702000

Asa s-a intamplat si in 2010 cand bruneta a fost imaginea unei companii din Romania ce creeaza lenjerie intima. Toate fotografiile aparute atunci au aratat impecabil atat in reviste cat si in magazinele din mall-uri, insa nimeni nu a stiut care este de fapt in realitatea. Pictorialele erau de fiecare data prelucrate in Photoshop special pentru ca fosta prezentatoare TV sa arate perfect. Fanii vor fi cel mai probabil destul de dezamagiti cand vor vedea ca trupul Andreei nu este chiar impecabil si ca celulita era destul de vizibila pe fundul si coapsele focoasei brunete.

media_138703921759213500

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *