Garcea si-a deschis club

Mugur Mihăescu si-a tras propria statie de metrou sub centrul vechi. Pe langa faptul ca este cel mai nou, luxos si spatios club din zona, este si singurul din capitala care rezista la seisme.

10-1_24_8489ea90c5

Principal investitor în centrul vechi al oraşului, omul de afaceri Mugur Mihăescu a dat iar lovitura. The Tube este inspirat din staţiile metroului londonez sau newyorkez şi a fost amenajat cu mare fast la subsolul unei clădiri noi, de pe Str. Lipscani.

10-3_18_978aef6d82

Investiţia în stabilimentul care va deveni repejor kilometrul 0 al distracţiei din centru este una curajoasă, dat fiind situaţia economică – peste 400.000 de euro băgaţi în amenajare, sonorizare şi mobilier.

La cheful de inaugurare, unul exclusivist, Garcea s-a distrat alături de Florin Călinescu, Dan Chişu, Gabriel Oprea, Alin Cocoş, Florin “Axinte” Petrescu, Radu Pietreanu, Delia, Gabriel Cotabiţă şi Sergiu Diacomatu.

10-2_20_5aa63a950d

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *