Andreea Marin s-a logodit cu iubitul ei turc

media_138308360052353800

Tuncay a cerut-o de sotie pe frumoasa bruneta in secret, ea preferand ca sa nu afle nimeni ca ei se vor casatori.

„Nu mai suntem pe vremurile lui Suleyman, nu trebuie sa te casatoresti cu cineva imediat cum il cunosti. Trebuie rabdare pentru a cunoaste omul de langa tine. Ne intelegeam foarte bine intr-adevar. Intelegerea acestui barbat cu copilul meu est

e cel mai important pentru mine. Eu vreau ca copilul meu sa aiba ceva de invatat de la partenerul meu. Trebuie sa alegi si in functie de ce are nevoie piticul de langa tine. Tuncay e un dar neasteptat pe care mi l-a facut destinul. Nu era momentul pentru o noua relatie . El mi-a adus liniste, echilibru, m-a facut sa vreau sa fiu mai frumoasa si pe dinafara si pe dinauntru si cred ca e important ca nu e roman, nu il intereseaza ce se intampla aici la noi. Nu baga in seama tabloidele asa cum ar face un roman, nu e implicat in lumea asta si din punctul meu de vedere e perfect” a spus Andreea Marin despre relatia pe care o are.

Desi a negat ca turcul a cerut-o de sotie, ea a fost data de gol de acesta printr-o postare pe facebook.

media_138308355706004700
„Il mananc! M-a dat de gol… Eu sunt mai rezervata, el e mai sincer. E o chestie intima si n-am simtit sa fac nimic public. Da, suntem logoditi. Nu e o rusine, ci un lucru foarte frumos. E o intamplare foarte recenta, nu intru in detalii. El si-a parasit tara si a venit aici pentru mine, nu i-a fost usor. Am datoria sa il pretuiesc cum ma pretuieste el pe mine. Eu sunt un om care daruieste foarte mult intr-o relatie si imi doream sa am acel sentiment ca sunt iubita si dorita ca femeie, el m-a facut sa infloresc, pur si simplu” 
a recunoscut Andreea dupa ce a vazut mesajul pe care iubitul ei l-a postat pe Facebook.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *