De cand e singura isi face de cap. Andreea Marin si-a aratat sutienul la TV

Este una dintre cele mai dorite femei din Romania si este constienta de asta de aceea nu poate sa apara nicaieri fara sa afiseze o tinuta sexy, iar de cand a slabit considerabil este din ce in ce mai obraznica.

andreea-marin-sutien-vedere

Surpriză de proporţii oferită de Andreea Marin reprezentanților sexului tare. Aceasta şi-a făcut apariţia în emisiunea pe care o prezintă, „Preţuieşte viaţa”, într-o bluză cu imprimeu alb-negru, transparentă, care îi lăsa la vedere sutienul.

Deși ţinuta este destul de transparentă, vedeta nu și-a expus lenjeria intimă într-un mod vulgar, reușind să fie în același timp sexy și provocatoare.

Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Andreea Marin are o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri. Vedeta a cunoscut faima şi a fost cel mai mult apreciată pentru realizarea şi prezentarea emisiunii „Surprize, Surprize”, care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România. Din punct de vedere profesional, realizările „Zânei Surprizelor” sunt mult mai vaste. Ea este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internaţională de producţie TV cu sediul în Madrid, a prezentat mai multe festivaluri şi spectacole, printre care Eurovision, UNICEF, Cerbul de Aur, Mamaia şi a fost purtător de cuvânt pentru Garnier – L’Oreal, BMW Automobiles, Cartier, Procter Gamble. În 2006 s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior, iar în 2007 a născut-o pe Violeta. Inspirată de fetiţa ei, a lansat împreună cu creatoarea de modă Irina Schrotter o linie vestimentară pentru bebeluşi, „Violet”. În 2013 a divorţat de soţul ei, Ştefan Bănică jr, după o căsnicie de 7 ani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *